20 jul 2008, 7:22

Мостове 

  Poesía » De amor
736 0 16
Не оставих мостове след себе си.
Даже спомен не взех. За из път.
Оцелял след пожарите феникс.
Устремен към живот. Или смърт.

Неизвестност пред мен. Ще пропадна!
Тръгвам. Пътят се вие неравен.
Ти ме чакаш. Разместваш прегради.
С мен летиш... Ала мост си оставяш...

© Бианка Габровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??