20.07.2008 г., 7:22 ч.

Мостове 

  Поезия » Любовна
714 0 16
Не оставих мостове след себе си.
Даже спомен не взех. За из път.
Оцелял след пожарите феникс.
Устремен към живот. Или смърт.

Неизвестност пред мен. Ще пропадна!
Тръгвам. Пътят се вие неравен.
Ти ме чакаш. Разместваш прегради.
С мен летиш... Ала мост си оставяш...

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??