12 jul 2018, 0:37

Мостът напряко 

  Poesía
1495 8 13

Вълните на душата

разплискват се в безкрая –

синтез на светлината,

открила мост към рая.

 

Вълните на душата,

потрепващи в стремежи,

разискрящи се в обич,

избухващи в копнежи…

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??