Jul 12, 2018, 12:37 AM

Мостът напряко 

  Poetry
1491 8 13

Вълните на душата

разплискват се в безкрая –

синтез на светлината,

открила мост към рая.

 

Вълните на душата,

потрепващи в стремежи,

разискрящи се в обич,

избухващи в копнежи…

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??