6 ago 2008, 8:37

Моя поезия за Василена 

  Poesía » De amor
807 0 3
 

 

Да живеем сами ние не желаем

 

Да сме далеч един от друг ние не можем

 

Да се намерим ние двамата изгубени влюбени

 

Да си докоснем душите изгубени

 

Дано да те срещна тази вечер в мечтите си

 

Дядото на любовта е с бабата на раздялата

 

Василена

 

© Стефан Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??