6.08.2008 г., 8:37 ч.

Моя поезия за Василена 

  Поезия » Любовна
802 0 3
 

 

Да живеем сами ние не желаем

 

Да сме далеч един от друг ние не можем

 

Да се намерим ние двамата изгубени влюбени

 

Да си докоснем душите изгубени

 

Дано да те срещна тази вечер в мечтите си

 

Дядото на любовта е с бабата на раздялата

 

Василена

 

© Стефан Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??