6 авг. 2008 г., 08:37

Моя поезия за Василена 

  Поэзия » Любовная
808 0 3
 

 

Да живеем сами ние не желаем

 

Да сме далеч един от друг ние не можем

 

Да се намерим ние двамата изгубени влюбени

 

Да си докоснем душите изгубени

 

Дано да те срещна тази вечер в мечтите си

 

Дядото на любовта е с бабата на раздялата

 

Василена

 

© Стефан Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??