14 feb 2010, 15:31

Моят Богородичен покров 

  Poesía
545 0 10

Вяра имам...

Надежда чувствам...

Любов си вкусвам...

Нещо не достига

Вяра губя понякога

Надежда има ли...

Чудя се някаква

Любов - за нея 

Боря се всякога

Нека ме застига

Свещица паля

Вярата си храня

Надежда - как я чакам

Пред Любовта падам

На колене...

Търся...

Несъществуващото време

Знам ангел в мен не дреме

Прошката в мен я нося

Добро изгаря ме 

И пак го прося

Надежда Вяра и Любов

Моят Богородичен покров

 

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??