---
За това, че измислен Христос ми опърли крилете,
вместо полет, пропаднах в деветото кръгче на Пъкъла.
Закова любовта ми, ръцете. Даже очите - и двете!
С пирует на пета моя гълъб кракът му потъпка.
Приковах се в сурова греда. Не намерих Господна.
Днес изкупвам вини и простих - до девето коляно...
По ръцете пироните трудно остават забодени,
но в сърцето от Него забития - вадене няма!
---
© Станислава Todos los derechos reservados