27 nov 2012, 10:43

Моят миг 

  Poesía » Otra
405 0 1

Моят миг

 

В мигове като този,

когато тишината пее

и тихо пращят съчките в огнището,

усмихваш се на спомена

и копнежно една сълза

капва в безвремието

на този миг сакрален,

събрал нежността

в опияняващо сливане

на жарава и обич

в нощен стих, красив като любов.

 

Ванко Николов(Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??