Моят миг
В мигове като този,
когато тишината пее
и тихо пращят съчките в огнището,
усмихваш се на спомена
и копнежно една сълза
капва в безвремието
на този миг сакрален,
събрал нежността
в опияняващо сливане
на жарава и обич
в нощен стих, красив като любов.
Ванко Николов(Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени