12 mar 2009, 17:45

Моята баба 

  Poesía » Para niños
983 0 10

Баба каза, че и тя била мъничка

като мене - дребничка и слаба,

водили и нея за ръчичка,

сладолед си хапвала с наслада.

Имала си и шейничка

зимно време за пързалки,

даже е била и ученичка

с панделки и плитки малки.

Палава била и непослушна,

правила белички - гледали я строго.

Ох, как искам да я гушна...

Балка (баба Валка)  си обичам много!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??