30 oct 2016, 10:15

Моята борба 

  Poesía » De amor
1026 3 0

Ще докосна тихо гръдта ти,

Нека с пулса ти слея се аз.

Затвори очи пред света си,

Погледни твойто истинско „АЗ“.

 

Затаи дъх, почти изречи го,

Че виждаш искрата във тебе.

Хвани дланта ми към теб. Направи го.

За теб съм тук. За твоето време.

 

И нека не търсим стремежи

Към други предишни животи.

Ето тук са съдбите пресечни.

Ето тук сме намерили общо.

 

Отвори очи, чак щом достигнеш

До скритата смелост у теб.

Позволи ми в теб да я видя.

Да те целуна. Да те скрия у мен.

 

Недей от страх ме изпраща.

Да си тръгна мога и сам.

Това е лесно. Но да бъдеме двама,

Ти имаш властта над това.

 

Да си признаеш пред мен, ще го скрия,

Че още е будна страстта,

Че любовта още я има,

Това днес е  мойта борба.

© ДИВИЯТ КОН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??