4 abr 2012, 9:35

Моята изповед 

  Poesía
418 0 0

Парче по парче се раздавах
на всички по целия свят.
Парче по парче се надявах,
че така ще намеря мечтан бряг.
Парчета от мене си взимаха
много мъже в моя живот.
Но нито едно не дадох
изпълнено с цялата ми любов.
И само сърцето ми остана цяло
само него не нарязах на парчета.
И затова то е оцеляло -
ненаранявано от момчета.
И днес откривам своя бряг
в едни единствени очи красиви,
изпълващи с любов моя свят
и с много мигове щастливи.
Парче по парче сърцето си аз давам
на теб, единсвен мой мъж.
Сърцето мое цяло ти дарявам,
не го ранявай ни веднъж.

© Маги Златева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??