18 jun 2008, 14:03

Моята мъка 

  Poesía
629 0 1

Искам с вас да споделя

моя мъка една,

как сестра ми любима

замина преди време за чужбина.

Отиде тя в началото сама

и дълго без работа стоя.

Но намерил се човек добър,

който бил и много мъдър.

И макар, че тя е чужденка,

оценил добрата й душа.

Работа веднага й предложил

и доверие на нея заложил.

Казва ми, че хубаво било,

макар далеч от майчино крило.

И питам ги често аз

няма ли да се върнат пак при нас.

Но отговорът им е "Не",

там ще останат засега поне...

© Милена Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??