http://vbox7.com/play:60d03678
Тази нощ отново ти подари ми песен
и съня ми приюти, с дъх на жълта есен.
В твоя дом приседнах аз – храм от мисли святи.
Сладък грях ме призова. Близък – непознати.
Припев:
И очите ми пак търсят твойте очи,
да се слеят в нощта две самотни души
и отново прииждаш ти... (в съня ми).
Искам да ти подаря моята усмивка
и огряваща звезда, скрита във въздишка.
Докосни я ти сега, съхрани я в песен
и очаквай ме в нощта, в сън,така небесен.
Припев:
И очите ми пак търсят твойте очи,
да се слеят в нощта две самотни души
и отново прииждаш ти... (в съня ми).
© Дивна Todos los derechos reservados