Jan 9, 2010, 1:18 PM

Моята песен 

  Poetry
469 0 0

http://vbox7.com/play:60d03678

 

 

Тази нощ отново ти подари ми песен

и съня ми приюти, с дъх на жълта есен.

В твоя дом приседнах аз – храм от мисли святи.

Сладък грях ме призова. Близък – непознати.

 

Припев:

И очите ми пак търсят твойте очи,

да се слеят в  нощта две самотни души

и отново прииждаш ти... (в съня ми).

 

Искам да ти подаря моята усмивка

и огряваща звезда, скрита във въздишка.

Докосни я ти сега, съхрани я в песен

и очаквай ме в нощта, в сън,така небесен.

 

Припев:

И очите ми пак търсят твойте очи,

да се слеят в  нощта две самотни души

и отново прииждаш ти... (в съня ми).

 

© Дивна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??