8 dic 2011, 15:58

Моята първа мъжка Нощ 

  Poesía » De amor
372 0 1

Моята първа мъжка Нощ

Майска вечер ме прегръща,
с топли влюбени ръце…
С нежен трепет ù отвръща
мойто страдащо сърце…

Аз отлитам до звездите,
моята душа е в транс!...
Правя планове за дните,
още не  дошла при нас.

В тази нощ  аз възмъжавах...
  Срещнах първата любов.
Пеех ли, или заплаквах?...
Но светът за мен  бе нов!

   Първите петли пропяха,
    а  на мен не ми се спи…
    Часовете извървяха...
     Мойто детство   се стопи!

Утрото поруменява,
идва при мен и Деня!
Тая Нощ във мен  остава...
С мъж, Детето, да сменя!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса!С удоволствие чета произведенията ти!Поздрав!
Propuestas
: ??:??