Мрак и след мрака - тъга.
Виждам любов, скрита зад кристални стъкла!
Врати от студ сковани и мечти в сандъци разковани.
Не мога да плача, не -
затова ми трябва сърце,
а моето - ти вече го взе.
Идва мрак и след мрака - тъга!
© Todos los derechos reservados