28.02.2012 г., 14:37 ч.

Мрак 2 

  Поезия
470 0 0

Мрак и след мрака - тъга.

Виждам любов, скрита зад кристални стъкла!

Врати от студ сковани и мечти в сандъци разковани.

Не мога да плача, не -

затова ми трябва сърце,

а моето - ти вече го взе.

Идва мрак и след мрака - тъга!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??