14 ene 2007, 5:51

Мрак бъди! 

  Poesía
736 0 19


Мрак бъди!

Един Малък принц

В тишината тъгува...

Един Буратино все чака...

Една Кукла във синьо

Радостта си сънува –

Жива приказка моли от Мрака...

 

Мрак бъди!

Разкажи й!!!

© Дивна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??