14 янв. 2007 г., 05:51

Мрак бъди! 

  Поэзия
734 0 19


Мрак бъди!

Един Малък принц

В тишината тъгува...

Един Буратино все чака...

Една Кукла във синьо

Радостта си сънува –

Жива приказка моли от Мрака...

 

Мрак бъди!

Разкажи й!!!

© Дивна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??