24 ene 2008, 20:41

Мразя ли?... 

  Poesía » De amor
632 0 4

 

Мразя те! И теб,

и всичко твое.

И онзи пламък в

очите ти кафяви,

и онзи дъх незабравим,

и непонятен,

шептящ за болката

от стари рани...

 

Мразя те! Иди си!

Изтривам за пореден път

спомени за теб...

спомени за нещо -

истинско и диво,

за нещо, живеещо

в душата ми като красиво...

 

Чуваш ли ме? Мразя те!

Махни се!

Искам да живея и

да чувствам!

Но без теб - иди си!

Искам да те имам всъщност -

но друг да бъдеш -

не безчувствен!

 

Моля се! Не искам!

Не мога аз да мразя -

душата в себе си проклинам,

че искрено те пази...

© Ани Ракова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??