14 mar 2018, 8:41

Муцунчица 

  Poesía » Canción de autor
477 1 8

солист: Виж каква е тя, виж каква е тя!

             Муцунчица добра, муцунчица добра.

 

хор:     Муцунчица добра, муцунчица добра.

 

солист: Масата нагриза, разкъса всяка риза!

 

хор:      Муцунчица добра, муцунчица добра.

 

солист: Килима тя напишка, изяде всяка книжка!

 

хор:       Муцунчица добра, муцунчица добра.

 

солист: За чистота нехае и весело си лае!

 

хор:      Муцунчица добра, муцунчица добра.

 

солист: Лапички повдига, с очички ми намига!

 

хор:      Муцунчица добра, муцунчица добра.

 

солист: Виж каква е тя, виж каква е тя!

 

хор:      Муцунчица добра! 

 

Пловдив

2006 г.

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Написана за моето куче, когато беше малко. Тогава му растяха зъбките и ги правеше тези работи.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??