Една ме мисъл мушка,
иде ми да вадя пушка.
Ще спре ли пустата муха
да бичи пого в таз глава.
Да се мята и обръща -
бетер от бясна тъща.
Да вдига шум безкраен,
без дори да плаща наем.
Ама напаст и жужене -
иде точката ми на кипене.
Не спря се, недната муха!
Да гризне няма ни троха!
© Милкана Минчева Todos los derechos reservados