8.01.2012 г., 15:44 ч.

Мухата 

  Поезия » Хумористична
456 0 0

Една ме мисъл мушка,
иде ми да вадя пушка.
Ще спре ли пустата муха
да бичи пого в таз глава.

Да се мята и обръща -
бетер от бясна тъща.
Да вдига шум безкраен,
без дори да плаща наем.

Ама напаст и жужене -
иде точката ми на кипене.
Не спря се, недната муха!
Да гризне няма ни троха!

© Милкана Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??