Jan 8, 2012, 3:44 PM

Мухата 

  Poetry » Humour
473 0 0

Една ме мисъл мушка,
иде ми да вадя пушка.
Ще спре ли пустата муха
да бичи пого в таз глава.

Да се мята и обръща -
бетер от бясна тъща.
Да вдига шум безкраен,
без дори да плаща наем.

Ама напаст и жужене -
иде точката ми на кипене.
Не спря се, недната муха!
Да гризне няма ни троха!

© Милкана Минчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??