8 янв. 2012 г., 15:44

Мухата 

  Поэзия » Юмористическая
472 0 0

Една ме мисъл мушка,
иде ми да вадя пушка.
Ще спре ли пустата муха
да бичи пого в таз глава.

Да се мята и обръща -
бетер от бясна тъща.
Да вдига шум безкраен,
без дори да плаща наем.

Ама напаст и жужене -
иде точката ми на кипене.
Не спря се, недната муха!
Да гризне няма ни троха!

© Милкана Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??