10 dic 2007, 10:23

Муза 

  Poesía » Civil
607 0 6

Отдавна търсех моята муза
и вече мися, че я намерих, малко късно.
Не е толкова трудно, колкото да оплетеш блуза
и не като прането много мръсно.

За това, че който търси намира
и за това, че любовта лекува,
че е вярно, убедих се, от нея не се умира.
Най-много сърцето ти бурно да лудува.

Когато си влюбен, площадите са пълни
и хората все по-добри ти се виждат.
Излизаш рано и се прибираш в часовете тъмни
и усещаш как много хора ти завиждат.

Парите в любовта нищо не значат
и приличат на чешма без вода.
Затова казват, че богатите плачат,
защото не усещат истински любовта.

Но сърцето ми никога не е било касичка
и не бих си играл на дребно с него.
Дай с тебе да седнем. Имам навън масичка
и да превърнем целия свят в пепел.

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??