6 jun 2013, 15:52

Музата и реалността 

  Poesía » De amor
545 0 0

Трябваше ти муза май на тебе

и твойта муза взех, че станах аз.

Рисуваше ме и нощем, и денем,

а колелото как се завъртя...


Трябваше ми муза май на мене

и мойта муза взе, че стана ти.

Изгубихме се двама с теб без време

в изкуството на своите души...


Трябваха ни музи и на двамата

и една искра наш'те пламъци възроди.

А в реалността, художнико, изневярата

остава на съвестта ни да тежи...

 

 

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??