Музика в душата ми звучи
по ноти тя ще ми върви.
Музика от А до Я
В сърцето ми звучи сега.
хопа,тропа,трала ла
нека да звучи така,
хопа,тропа,трала ла
хайде вънка за игра.
с теб ще пеем до зори
слънцето ще заблести,
вънка птички ще запеят
а децата ще играят.
хоп,троп,ха сега
вънка стана веселба,
хоп,троп а сега
вкъщи бързо за съня.
10,06.2020 год
© Кармен николова Todos los derechos reservados