12.06.2020 г., 3:31 ч.

МУЗИКА 

  Поезия » Хумористична, Друга
384 1 0

Музика в душата ми звучи

по ноти тя ще ми върви. 

Музика от А до Я 

В сърцето ми звучи сега.

 

хопа,тропа,трала ла

нека да звучи така,

хопа,тропа,трала ла

хайде вънка за игра.

 

с теб ще пеем до зори

слънцето ще заблести,

вънка птички ще запеят

а децата ще играят.

 

хоп,троп,ха сега

вънка стана веселба,

хоп,троп а сега

вкъщи бързо за съня.

 

10,06.2020 год

© Кармен николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??