12 июн. 2020 г., 03:31

МУЗИКА 

  Поэзия » Юмористическая, Другая
389 1 0

Музика в душата ми звучи

по ноти тя ще ми върви. 

Музика от А до Я 

В сърцето ми звучи сега.

 

хопа,тропа,трала ла

нека да звучи така,

хопа,тропа,трала ла

хайде вънка за игра.

 

с теб ще пеем до зори

слънцето ще заблести,

вънка птички ще запеят

а децата ще играят.

 

хоп,троп,ха сега

вънка стана веселба,

хоп,троп а сега

вкъщи бързо за съня.

 

10,06.2020 год

© Кармен николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??