Нахлупила каскета си накриво,
на босо и с протрити колене,
върти педалите неспирно,
света обхожда, без да спре.
Едни посрещат Я с усмивка,
а други кимват със глава,
пък трети даже не намират
за нужно да Я поздравят...
Не плаче Тя, не прави драма.
Не спира даже за вода -
за Нея тя е до коляно,
за Нея, спътницата -
Мъдростта!
© Криси Todos los derechos reservados