Mar 7, 2008, 6:27 PM

Мъдростта 

  Poetry » Phylosophy
685 0 15
 

 


Нахлупила каскета си накриво,

на босо и с протрити колене,

върти педалите неспирно,

света обхожда, без да спре.

Едни посрещат Я с усмивка,

а други кимват със глава,

пък трети даже не намират

за нужно да Я поздравят...

Не плаче Тя, не прави драма.

Не спира даже за вода -

за Нея тя е до коляно,

за Нея, спътницата -

Мъдростта!

 

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??