24 jul 2013, 9:07

Мъгла 

  Poesía » Otra
572 0 0

Нощи осеяни с мрачни стени,

дните поети са от гъсти мъгли.

Полъхът гали със студени ръце,

обгръщащи всичко, сковавайки в лед.

 

Кожата умира, плътта ми се стича

и сърцето запитва с последния стон:

Какво ще намерим сега, днес

или утре, в някой следващ живот?

 

Дали ще забием отново,

облени с кръв за нов туптеж?

Да пулсирам, от възторг,

че отново сме пълни с живец.

 

Но игра на ума ще е само това,

плод на мисъл с разбита душа.

Погълната от тази мечта,

 носеща се в непрогледна мъгла.

 

 

 

 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??