21 nov 2009, 19:49

Мъглата 

  Poesía » Formas orientales
589 0 9

Колко призрачно!
Мъглата стиска града
със здрави ръце.
...
Слънцето - пленник.
Облаците - стражари.
Хората - сенки.
...
Голи, дърветата
в мъглата се крият.
Борът се смее.
...
Мързеливо е.
Краката се влачат
в мъртви листа.
...
Оглушавам ли?
Не, мъглата погълна
есенната глъч.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??