31 oct 2009, 0:26

Мъгливо 

  Poesía
674 0 8

 


Влага.
Мъгливо е и в обувките.
Сиво слънце
зад три ката облаци,
като фар за надежди.
Безвкусна закуска.
Кафе - събличащо нощница
и очи...
Бездънно дълбоки очи,
в които се губи всемира -
мълчаливо-горещи,
усмихнато-хитри,
раждащи приливи
край изгаснали свещи,
уморени от безсънната нощ.

Дивата истина
свети в различни посоки.

 

 

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??