6 nov 2008, 19:08

Мъж 

  Poesía
357 0 3
                 МЪЖ


Пред теб планини не сривах.
И кули Вавилонски не градих.
До Африка не стигнах дива.
Препънах се във моя стих.


Не съм поет – да те възпея в рими.
Художник – да те рисувам в цвят.
Единствено останах мъж. Прости ми!

…Давид, застанал пред Голиат…

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??