6 нояб. 2008 г., 19:08

Мъж 

  Поэзия
363 0 3
                 МЪЖ


Пред теб планини не сривах.
И кули Вавилонски не градих.
До Африка не стигнах дива.
Препънах се във моя стих.


Не съм поет – да те възпея в рими.
Художник – да те рисувам в цвят.
Единствено останах мъж. Прости ми!

…Давид, застанал пред Голиат…

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??