23 ene 2020, 23:39

Мъжете 

  Poesía » Filosófica
589 2 4

Идваха да грабят.

Каквото взеха – взеха.

Дали го пазят?!

Не знам, не вярвам.

Вероятно колкото

да отмъщават.

Обичаха не мен,

а тялото ми

и това, което

позволявах.

Обичах ги

и взимах своето

като причастие.

Дали са ме обичали?

Навярно, да!

Но не видяха

в мен Жената.

Не ме приеха.

Нужно е участие.

Аз отнемах

от душите им.

А за сбогом -

същността им.

© Росилина Хесапчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??