4 abr 2012, 11:38

Мъжете не плачем 

  Poesía » De amor
620 0 0

Мъжете сме силни, не плачем.

Създали сме си битките, уви,

лъжци умели сме, картоиграчи.

А някога аеди сме били

 

и странствали сме със китари,

и бранили сме женска чест,

поети сме били, до гроба млади,

серенади сме устройвали нощес.

 

На сърцата днес сме разбивачи,

оставяме жената да си иде наранена,

а после силни сме, не плачем,

играем карти... до сЪлзи огорчени!

© Мариян Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??