11 ene 2018, 15:23

Мъжка фантазия 

  Poesía » Otra
272 0 7

С небесна мантия ще се наметна –

по нея чак звездите ще блестят.

Главата, като слънце ще я вметна,

краката ми простора ще делят.

 

Ръцете пък ще бъдат сателити

и те ще следват моя земен път.

Съвсем и земните ми апетити

ще се стопят в небесната ми плът.

 

И ще се движа тука със звездите,

а слънцето ще праща светлина.

Че леко ще ми дишат и гърдите

пред погледа на земната жена.

 

И тя по мене вече ще изгаря

от слънчева и звездна светлина.

В сърцето ѝ любов ще се разгаря

и цялата ще плува в топлина...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??