11 jul 2010, 12:37

Мъжът, който си отиде 

  Poesía » De amor
897 0 5

Запомни от мене понеделниците -

в останалите дни не те обичах.

И недей да казваш, че съм ти била единствена,

не съм цветна и радостна, както си мислиш.

От днес за тебе съм вдовицата на непрежалимия любим,

чието име никой не е чувал.

Той твърдеше, че ще бъде мой завинаги,

но клетвата забрави...

Явно не достатъчно ме е обичал.

И днес тъгувам по мъжа, в когото се влюбих...

Той нямаше прякор, нито фамилия.

А сега до тебе се събуждам...

Същият мъж, но не моят, не и любимият.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??