14 nov 2004, 17:37

мъжът ми 

  Poesía
737 0 1
Похъркваш на дивана,
необръснатите линии
се впиват в погледа ми.
Потта се стича по шията ти,
а колко е хубаво когато потна
пъхна нослето си там.
Ароматът на нещо
толкова познато ме
кара да преглътна тежко-
така,че да усетя-
там- в гърлото- двете издатини.
Сухота…
Без боксерки,без чувства,
без суета-това си ТИ!
Моят мъж!


© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??