6 mar 2009, 0:16

Мъжът на моя живот 

  Poesía » De amor
718 0 2

Защо в теб се влюбих?

Да съжалявам - не зная?

Да се радвам - желая?

А може би повече да се старая?

 

Ти вникна в мен дълбоко

и запали чувства страстни.

Но ме и рани жестоко

с твои думи така ужасни.

 

Да сме заедно - мечтая.

Да се обичаме - копнея.

Но трябва да си с мен,

а не с нея.

 

Както искаш думите ми ти тълкувай,

но знай, че аз съм с теб - не се страхувай.

И позволи ми да те обичам и

"Мъжът на моя живот" да те наричам.

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??