17 may 2008, 20:41

Мъка 

  Poesía » De amor
473 0 2
Когато вечер се прибираш в къщи
и още от вратата с него почнеш да споделяш,
и флиртуваш, и се смееш.
Болка сърцето ми прорязва.
Буца в гърлото засяда.
И преглъщам скрито сълзите,
които напират в очите,
За да не видиш ти.
Колко много го мразя.
И колко много боли ме.

© Десислав Сергеев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??