17.05.2008 г., 20:41 ч.

Мъка 

  Поезия » Любовна
472 0 2
Когато вечер се прибираш в къщи
и още от вратата с него почнеш да споделяш,
и флиртуваш, и се смееш.
Болка сърцето ми прорязва.
Буца в гърлото засяда.
И преглъщам скрито сълзите,
които напират в очите,
За да не видиш ти.
Колко много го мразя.
И колко много боли ме.

© Десислав Сергеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??