May 17, 2008, 8:41 PM

Мъка 

  Poetry » Love
474 0 2
Когато вечер се прибираш в къщи
и още от вратата с него почнеш да споделяш,
и флиртуваш, и се смееш.
Болка сърцето ми прорязва.
Буца в гърлото засяда.
И преглъщам скрито сълзите,
които напират в очите,
За да не видиш ти.
Колко много го мразя.
И колко много боли ме.

© Десислав Сергеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??