Понякога от теб искам
приятелство,
понякога от теб искам
да се разбиеш в мен
като вълна в скала.
А аз на плажа ще лежа
и гларусови пера
от мъка
върху мен ще падат…
ела си вземи от тези пера,
моля те!
© Петър Петров Todos los derechos reservados